SOUTĚŽ: v Kadani vám proplatí útratu za jídlo a pití v hospodách. Jak to bude fungovat?
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň - Jak všichni víme, drtivá většina restaurací nemohla provozovat v době nouze svou živnost a dostala se tak do stavu, kdy je ohrožena jejich samotná existence. Město Kadaň hledá možnost, jak jim pomoci, kromě dotací a daru, které vypisuje.

Pomoci můžeme všichni, když do našich oblíbených restaurací či kaváren zavítáme a koupíme si jídlo či pití. Město nabízí jako motivaci pro návštěvníky soutěž o úhradu toho, co sníte a vypijete během letních prázdnin a to až do celkové výše 20 tisíc. Jak to bude fungovat?

Od 1. června až do konce letních prázdnin můžete sbírat účtenky v kadaňských restauracích (platnou účtenku). Hospůdky, vinárny, nebo kavárny, ze kterých budete sbírat účtenky, musí být alespoň dvě.  Až budete mít účtenek minimálně za 500,- Kč, vložte je do obálky a zašlete se svým jménem, adresou a číslem účtu do 31. 8. na adresu město Kadaň, Ekonomický odbor, Mírové náměstí č. p. 1, 432 01 Kadaň, případně je nechte na podatelně Městského úřadu Kadaň v ul. Jana Švermy v zalepené obálce označené heslem „Kadaňská hospůdka“. Do soutěže se samozřejmě mohou zapojit místní občané i přespolní.

V září 2020 bude vylosován výherce. Losovat se bude postupně až do výše 20 tis. Kč. Na koho se nedostane, může mít alespoň dobrý pocit z podpory své oblíbené hospůdky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru