OBRAZEM: Nové silnice, chodníky i veřejné osvětlení. Bezručova ulice prošla velkou rekonstrukcí
5x foto: FB město Chomutov
Chomutov

Chomutov - Bezručova ulice, jedna z nejfrekventovanějších tepen Chomutova, prošla v uplynulých dnech rozsáhlou rekonstrukcí.

Práce začaly již na podzim loňského roku. Po více než půl roce je hotovo. Vrchní část ulice má nové osvětlení. Celkem bylo osazeno přes 70 nových stožárů, které mají příkon dvou zapnutých rychlovarných konvic (Pro porovnání — původní veřejné osvětlení mělo příkon 6 konvic). Jedná se o LED svítidla, jejichž spotřeba je velmi nízká.

V druhé části Bezručovy ulice došlo ke kompletní rekonstrukci povrchu vozovky i chodníků, bylo vyměněno veřejné osvětlení a vysadily se nové stromy a keře. Bezručova ulice je tak opět průjezdná, Rooseveltova jednosměrná a sjezd ze silnice I/13 otevřeny.

foto

2606bezrucova2

2606bezrucova3

2606bezručova4

2606bezrucova5

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru