OBRAZEM: Kadaňští se dočkají zbrusu nového krytého koupaliště, takhle bude vypadat
Foto zdroj: FB město Kadaň
Chomutov

Kadaň - Kadaň bude mít vlastní zastřešené koupaliště. První návštěvníky by mělo přivítat na podzim příštího roku.

Jak informuje samotné město na sociální síti, v současné době probíhá demontáž a renovace přilehlé budovy kadaňského koupaliště. Ta bude sloužit jako rekreační ubytování pro sportovce a další návštěvníky města.

S koncem sezóny začne už v září i rozsáhlá rekonstrukce samotného areálu, která bude zahrnovat výměnu dlažby, instalaci potřebné technologie pro provoz nafukovací haly, stavbu skladů a dalšího. Toto všechno bude dokončeno v lednu příštího roku.

A kdy bude otevřeno? "Příští rok na podzim a v zimě si už všichni budeme moci jít zaplavat do zbrusu nového krytého koupaliště," stojí na Facebooku města Kadaně.

foto

2606koupaliste2

2606koupaliste3

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru