Muž se vydal do supermarketu pro velké čokolády. Zkusil jich bez placení pronést více než třicet
Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Buď velká chuť na sladké anebo spíše chuť si snadno a rychle vydělat prodejem čokolád vedla zřejmě 37letého muže z Chomutovska ke krádeži 32 kusů velkých čokolád v celkové hodnotě přes dva tisíce korun ze supermarketu v Otvicích.

Dotyčný v úterý po deváté večer podle informací policie vešel do prodejny a zamířil do oddělení sladkostí. Tam měl vzít zmíněné pamlsky a snažil se s nimi utéct bez zaplacení. Byl ale přistižen pracovníkem bezpečnostní agentury. O snadno nabyté čokolády tak rychle přišel a navíc následoval přivolané policisty.

Ti zjistili, že podezřelý byl v minulosti odsouzen pro trestný čin krádeže k trestu odnětí svobody. Z vězení byl propuštěn koncem roku 2018, proto se i nyní bez ohledu na způsobenou škodu bude zodpovídat z trestného činu. Za tuto krádež mu v případě uznání viny hrozí až tříletý trest.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru