SMUTNÁ ZPRÁVA: Zemřel hokejista Ondřej Buchtela. Ve dvaceti letech podlehl rakovině
Ondřej Buchtela. Foto zdroj: FB Piráti Chomutov
Chomutov

Chomutov - Hokejový svět zasáhla velmi bolestivá zpráva. Zemřel Ondřej Buchtela, hokejista, který v extralize hájil barvy chomutovských Pirátů.

Dvacetiletý Buchtela prohrál boj s rakovinou, se kterou bojoval od jara letošního roku a o vážné nemoci otevřeně promluvil na sociální síti. „Nejdříve se mi to psát nechtělo, zvlášť na Instagram, ale po pár dnech přemýšlení jsem si řekl, že by se to stejně zjistilo a pravda by vyjela na povrch. Důvodem, proč teď netrénuji, nejsem aktivní na soc. sítích a nevycházím z domu a když už tak jen na vozíku, je RAKOVINA. Lékaři mi diagnostikovali zhoubný nádor na srdci. Poslední 2 týdny byly hodně zvláštní pro mě i pro celou rodinu. Ve 20 letech raka nečekáte, ale když přijde, nezbývá nic jiného než bojovat. Není čas litovat se, ptát se proč zrovna já, a ne ten druhej, prostě a jednoduše BOJOVAT!!“ napsal Buchtela 4. června na svůj instagramový profil.

Zákeřnou rakovinu nakonec neporazil. O jeho úmrtí informovala jeho přítelkyně Anička na sociálních sítích. „Nebojte se o něj, povstane na věčnosti,“ napsala jeho věrným fanouškům na Instagramu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru