Řidička vjela do protisměru pod kamion, ten ji odmrštil do pole. Vrtulník ji dopravil do ústecké nemocnice
Foto: Policie ČR
Chomutov

Ostrov - V pondělí dne 17. srpna 2020 před půl sedmou hodinou večerní došlo na silnici I/13 směrem od Ostrova na Květnovou k dopravní nehodě. Dvaačtyřicetiletá řidička vozidla Citroen zřejmě nepřizpůsobila rychlost mokré vozovce po projetí pravotočivé zatáčky dostala smyk a přejela do protisměru.

Tam narazila do projíždějícího nákladního automobilu a její osobní vozidlo bylo nárazem odmrštěno mimo komunikaci, kde se několikrát otočilo kolem své osy a skončilo na střeše. "U nákladního vozidla se uvolnil hever, který vypadl na vozovku a do něj následně narazil řidič vozidla Škoda. Řidička Citroenu byla následně se zraněním letecky transportována do nemocnice v Ústí nad Labem," uvedla policejní mluvčí Eva Valtová.

Ke zranění dalších osob nedošlo. Dopravní nehoda je nadále v šetření dopravních policistů.

1808nehodakv2

Foto: Policie ČR

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru