Tragédie v Ostrově. Ve skateparku zemřela při požáru nezletilá dívka
Místo nešťastné události v Ostrově. Foto: e-karlovarsko.cz
Chomutov

Ostrov – K tragické události došlo v pátek odpoledne v areálu skateparku v Ostrově nad Ohří. Zemřela tam nezletilá dívka.

K události mělo dojít v pátek kolem sedmnácté hodiny. Na místě intenzivně pracují kriminalisté, ke skateparku přijel koroner. Jak přesně k neštěstí došlo, se ještě přesně neví. Dívka, které mělo být dvanáct let, měla vlézt pravděpodobně do přístřešku se zamčenými molitany. Po požáru, který měl být velmi rychlý a silný, zemřela.

2808ostrovnestesti2

"Mohu potvrdit, že v areálu skateparku došlo k požáru, při němž zahynula nezletilá dívka," uvedl pro server TN.cz ve večerních hodinách mluvčí Policie ČR Jakub Kopřiva. Podle serveru se dalším dvěma dívkám podařilo uniknout.

Dívka nebyla z Ostrova. Podle informací, které má náš server k dispozici, tam přijela na prázdniny z Chomutova.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru