Chtěl začít znovu? Chomutovan s osmnácti záznamy padělal trestní rejstřík, přišlo se na to
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Až tříletý trest odnětí svobody hrozí 50letému muži z Chomutova. Podle zjištění policistů se tento recidivista měl letos v červenci ucházet o zaměstnání v bezpečnostní firmě.

Za účelem získání práce si měl opatřit padělaný výpis z evidence rejstříku trestů, ve kterém neměl žádný záznam o odsouzení. Ten pak předložil svému budoucímu zaměstnavateli.

"Ve skutečnosti však měl muž v rejstříku trestů evidováno celkem 18 záznamů. Bylo mu nejspíš jasné, že s takovou minulostí by práci v této firmě neměl šanci získat. Zaměstnán tedy nakonec byl, ale pravda posléze vyšla najevo," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Nyní tedy čelí trestnímu stíhání. Obviněn byl z trestného činu padělání a pozměnění veřejné listiny.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru