Smutná zpráva z Jirkova: Charitativní trhy letos nebudou. Nemocným dětem ale mohou lidé pomoci jinak
Ilustrační foto, zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Smutnou zprávu oznámilo dnes město Jirkov. Letos se, bohužel, nemohou konat charitativní adventní trhy, které jsou už ve městě tradicí. Na vině jsou epidemiologická opatření.

Protože se uzavírají školy, nebudou mít žáci čas udělat své výrobky, ani si nacvičit nějaká hezká představení, jak tomu vždy před Vánocemi bývalo. Dobrou zprávou je, že lidé se srdcem na dlani neztratí před nejkrásnějšími svátky roku možnost pomoci potřebným - jen jinak, než jsou zvyklí.

Město otevře transparentní účet, na nějž budou moci posílat částku podle svých možností. Za takto získané peníze pak koupí nemocným dětem nějakou tu specifickou pomůcku, kterou potřebují. "Všem lidem dobré vůle děkujeme za pochopení a za vstřícnost, kterou každoročně projevují."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru