Do ulic Jirkova a Chomutova vyjel po téměř dvouměsíční pauze opět seniorský taxík
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov, Jirkov - SoS doprava pro Chomutov a Jirkov je opět v provozu. Senior taxík nejezdil od 20. října kvůli covidu-19.

Doprava, kterou provozují Sociální služby Chomutov, začala znovu fungovat v souvislosti s rozvolněním protikoronavirových opatření.

SoS doprava je služba pro seniory a zdravotně postižené osoby města Chomutova, která usnadňuje přepravu seniorů a zdravotně postižených osob, především k lékařům, na úřady, do knihovny, do škol, na hřbitov, apod. Věková kategorie pro poskytování této služby je u seniorů věk nad 70 let a u zdravotně postižených osob od 1 roku věku.

Služba je určena pouze po trase Chomutov – Jirkov a pro občany těchto měst. Provozní doba je v časovém rozmezí od 7 do 14:30 hodin, od pondělí do pátku. K dispozici je vozidlo upravené pro přepravu osob na vozíku. V případě přepravy dětí je nutné uvést potřebu autosedačky. Službou nelze řešit nákupy, společenské návštěvy a komerční potřeby.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru