OPRAVDU SE STALO: Policisté vypátrali hledaného muže v tašce pod postelí
ilustrační foto
Chomutov

Lounsko - Ve vazbě bude čekat na výsledek vyšetřování 32letý muž z Lounska. V minulých dnech byl obviněn z několika trestných činů.

Podle sděleného obvinění měl dotyčný v průběhu letošního roku celkem ve třech případech fyzicky napadnout různé osoby. Incident se vždy odehrál na ubytovně, kde se v té době zdržoval, anebo před ní. Dvakrát došlo k napadení žen a v jednom případě byl obětí fyzického útoku muž.

"K agresivnímu chování mělo docházet tehdy, když byl dotyčný pod vlivem alkoholu a jeho útoky měly spočívat zejména v ranách pěstí a kopání. Jednu z poškozených měl nejprve slovně vulgárně urážet, poté s ní převrhnout dřevěnou desku, na které seděla a po pádu na zem ji ještě udeřit," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Napadený muž a jedna z napadených žen v důsledku útoků utrpěli závažná zranění s nutností déletrvající léčby. Kromě fyzických útoků měl muž ve dvou případech bez svolení vniknout i do pokojů poškozených.

Když zjistil, že po něm pátrají policisté, ukrýval se před nimi. Kriminalisté však na základě zjištěných operativních informací zjistili místo jeho pobytu a podařilo se jim ho zadržet v bytě u jeho příbuzné. Tam se před nimi schovával v tašce pod postelí.

Po zadržení zahájil vyšetřovatel trestní stíhání muže pro trestné činy těžké ublížení na zdraví, ublížení na zdraví, výtržnictví a porušování domovní svobody. "Obviněný byl v neděli umístěn do vazební věznice, kam ho z podnětu vyšetřovatele poslal soud. Za jeho činy mu hrozí až desetiletý trest odnětí svobody," dodala policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru