Chomutovan nezvládl řízení, auto přetočil na střechu. Byl totálně na mol!
Ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Chomutov

Lounsko, Chomutov - Na střechu se se svým vozidlem značky Škoda Octavia po nehodě dostal 31letý řidič z Chomutova. Minulý čtvrtek kolem dvaadvacáté hodiny jel podle policistů s uvedeným vozidlem po silnici č. 1/7 ve směru na Prahu.

U obce Chlumčany najel na betonová svodidla, která jsou po pravé straně komunikace. V důsledku toho se s vozidlem přetočil na střechu. Z nehody vyvázl naštěstí bez zřejmých zranění. "Provedené dechové zkoušky ukázaly, že muž byl pod vlivem alkoholu. Jejich hodnoty se pohybovaly kolem 2,5 promile," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Škoda na havarovaném vozidle byla předběžně vyčíslena na 80 tisíc korun. Další škoda ve výši cca 5 tisíc korun vznikla poškozením svodidel.

Den po nehodě si podezřelý převzal od dopravních policistů záznam o sdělení podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. "Za jeho spáchání může soud uložit trest odnětí svobody až na tři roky, peněžitý trest nebo zákaz činnosti. Věc je šetřena ve zkráceném přípravném řízení," uzavřela policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru