Ozvalo se svědomí? Mladý muž v opilosti naboural do plotu a ujel. Na místo činu se pak vrátil pěšky
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutovsko - Podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky si od policistů převzal 25letý muž. Ten v listopadu řídil v obci na Chomutovsku osobní vozidlo pod vlivem alkoholu.

Zřejmě kvůli své opilosti při průjezdu zatáčkou nezvládl řízení a vyjel mimo komunikaci. Narazil do oplocení domu a postupně ještě do dvou zaparkovaných vozidel. Poté z místa nehody odjel o kousek dál, aniž by ji oznámil.

"Během chvíle se však na místo události pěšky vrátil a s policisty šetřícími nehodu spolupracoval. Podrobil se dechovým zkouškám, které ukázaly hodnoty kolem 1,7 promile alkoholu, jehož užití před jízdou řidič přiznal," sdělila chomutovská policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Celková škoda na vozidlech a oplocení a fasádě domu byla předběžně vyčíslena na 85 tisíc korun. Za spáchání uvedeného trestného činu hrozí podle zákona odnětí svobody až na tři roky, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru