Zničený altánek v chomutovském parku. Foto zdroj: FB město CHomutov
Chomutov

Chomutov - Že vandalům není nic svaté ani v předvánoční čas se mohli přesvědčit včera v Chomutově. Neznámý výtržník tam poničil altánek v tamním parku.

O události informuje město na svém Facebooku. "Dneska někdo chtěl ještě trochu vyladit vánočně nazdobený altánek v parku. Během aranžování dekorací mu asi omylem kus altánku upadl na zem. Je advent, čas dobrých skutků. Tohle se Ti nepovedlo, ale můžeš to napravit, když se přihlásíš a společně se domluvíme, jak tuhle velikou šlamastiku dáme do pořádku," stojí na sociální síti. 

Neznámí vandalové se činili před pár dny také ve Spořicích. Tam si vzali na mušku vánoční strom, ze kterého vystříhali větve a přestříhali řetěz. „Děkujeme za čistý řez a znehodnocení světelného řetězu, který stojí obec nemalé peníze. Nemáme slov!!! Autorovi přejeme hezké Vánoce,“ napsalo na svůj facebookový profil vedení obce.

1112stromsporice

Zničený strom ve Spořicích. Foto: Obec Spořice

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru