Podezřelá dvojice obcházela vchody v Palackého ulici. Policisté jejich úmysl včas odhalili!
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Během víkendové noci si hlídka chomutovských policistů všimla v ulici Palackého podezřelé dvojice, jak obchází jednotlivé vchody do domů.

Muž a žena se jim sice na krátkou chvíli ztratili z dohledu, avšak policisté je posléze nalezli přímo ve sklepních prostorách jednoho z domů. Na místo se podle mužů zákona vydali se zjevným úmyslem vloupat se do sklepních kójí. Za tím účelem měli u sebe také patřičné nástroje, které jim policisté odebrali.

Oba dotyční, které policisté pro jejich trestní minulost dobře znají, byli zadrženi a umístěni do cely. Po noci strávené za mřížemi si 39letý muž a jeho 28letá známá převzali sdělení podezření z trestného činu pokusu krádeže. V případě uznání viny by soud mohl ženě uložit až dvouletý trest odnětí svobody, muži hrozí s ohledem na nedávné odsouzení pro krádež ještě o rok vyšší trest.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru