FOTO: Vrtidla, pexeso, kuličkolam. V městském parku jsou nové interaktivní prvky pro děti
Nové herní prvky v chomutovském městském parku. 3x foto: Město Chomutov
Chomutov

Chomutov - Město Chomutov dokončilo v minulých dnech realizaci jednoho z návrhů, který byl obyvateli města vybrán v rámci 3. ročníku participativního rozpočtu.

Pod názvem Interaktivní městský park vyrostlo nedaleko rodinného centra Rozmarýn několik nových zajímavých prvků pro děti. „Od roku 2017 jsme zhmotnili už desítky nápadů za více než deset milionů korun. Vše podle přání a představ našich obyvatel,“ řekl primátor Chomutova Marek Hrabáč.

Nové prvky v městském parku jsou především z přírodních materiálů v podobě kulatin z akátového dřeva. Náklady nepřesáhly 220 tisíc korun. Rovnovážné kladiny, vrtidla, pexeso, kuličkolam a přelézačky mají park otevřít více lidem a přispět k zábavné procházce těm nejmenším. Informace o všech projektech participativního rozpočtu, které byly realizovány v minulých letech, naleznete na webových stránkách www.naschomutov.cz.

foto

0705prvky2

0705prvky3

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru