Jak přibývají případy covid-19? V Chomutově bylo ve čtvrtek 15 nakažených, hasiči dezinfikovali v nemocnici
Hasiči dezinfikují interní oddělení chomutovské nemocnice. Foto: HZS Ústeckého kraje
Chomutov

Chomutov - Epidemie koronaviru je v Česku snad již na ústupu. Hasiči přesto v těchto dnech nic nepodceňují a pokračují v dezinfekci těch nejrizikovějších míst.

Jednotka ze stanice Chomutov dnes dezinfikovala interní oddělení chomutovské nemocnice. Do akce vyrazili hasiči v ochranných oblecích a maskách se speciálními dezinfekčními přistroji.

Současná čtvrtá vlna epidemie covid-19 v Ústeckém kraji nadále pozvolna zpomaluje. V celém kraji za čtvrtek přibylo 153 nových prokázaných případů, což je o téměř stovku méně než před týdnem.

Za čtvrtek přibylo v Chomutově 15 nových případů (ve středu 9) dle aktualizací dat ministerstva zdravotnictví z dnešního rána. Z toho jeden nově nakažený je v rizikové věkové skupině nad 65 let.

Počet nově potvrzených případů v Chomutově za posledních sedm dní je 73.

V Jirkově za čtvrtek přibyly čtyři nové případy, v Klášterci nad Ohří jeden nový případ a v Kadani žádný.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru