Ze sklepa paneláku v Jirkově zmizela jízdní kola. Zloděj se do domu dostal jednoduše
ilustrační foto
Chomutov

Jirkov - V průběhu dubna přijali jirkovští policisté oznámení o krádeži dvou jízdních kol ze suterénu panelového domu. Horská kola měl neznámý pachatel odcizit od výtahové šachty.

Policisté šetřením zjistili, že kola měl ukrást 30letý Chomutovan společně s 24letou Jirkovankou. V ranních hodinách měli využít situace, kdy z panelového domu odcházela jeho obyvatelka a do domu se jim podařilo dostat. Majitel o svá kola díky policistům nepřijde. Po zjištění totožnosti podezřelého od něho obě kola policisté zajistili a budou vrácena majiteli.

"Muži, který byl v nedávné minulosti za krádež odsouzen k nepodmíněnému trestu odnětí svobody, hrozí díky předchozímu odsouzení opět vězení. Za spáchání trestného činu krádež, pro který mu policisté sdělili podezření, by mohl být v případě uznání viny potrestán až tříletým odnětím svobody," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská. Jednání jeho „společnice“, která trestána nebyla, je řešeno jako přestupek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru