Zběsilá policejní honička na třináctce! Zfetovaný řidič ujížděl před hlídkou, na kruháku u Souše už neměl šanci
ilustrační foto
Chomutov

Mostecko, Chomutovsko - Včera odpoledne na Chomutovsku chtěla policejní hlídka zastavit osobní vozidlo kvůli jeho podezřelé jízdě na silnici. Muž za volantem však na výzvy k zastavení nereagoval a ujížděl směrem na Most a to vysokou rychlostí.

Ujíždějící vozidlo bylo nakonec zastaveno ve spolupráci s mosteckými dopravními policisty a hlídky cizinecké policie na kruhovém objezdu u Souše. Řidič na místě policistům tvrdil, že si nevšiml policejního vozu za sebou ani světelného znamení k zastavení. Hlídce nepředložil žádný doklad a vydával se za jinou osobu.

"Policisté šetřením zjistili, že se udané osobě vůbec nepodobá a nakonec pravou totožnost odhalili. Jak se ukázalo, muž z Bíliny má vyslovené platné zákazy řízení všech motorových vozidel. Navíc měl pozitivní orientační test na návykové látky. Řidič skončil v cele," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková. 

Vozidlo, které je z autopůjčovny, bylo zajištěno. U spolujezdců byly zajištěny sáčky s krystalickou látkou, u které je podezření, že jde o drogy. Policisté obvodního oddělení Most sdělili 47letému muži z Bíliny podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

"Případem se dále zabývají i kriminalisté mosteckého TOXI týmu, kteří zajištěný materiál předali na odbor kriminalistické techniky k provedení odborné expertizy," uzavřela policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru