Zloděj měl na své výpravě Jirkovem smůlu. Dvakrát ho přistihli svědci, nakonec ho chytili policisté se strážníky
Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Jirkov - Jirkovské policisty i strážníky zaměstnal v noci v minulých dnech 30letý muž. Tento Jirkovan měl nejprve v ulici Jablůčkova překonat oplocení rodinného domu, vniknout na pozemek a odcizit odtud kartušovou filtraci k bazénu. Přitom byl vyrušen obyvatelem domu, který si všiml, že je někdo na zahradě a křikl na něj. Dotyčný z místa utekl, ale pokoj si nedal.

O pár minut později a několik ulic dál měl po přelezení zdi ze dvora domu v ulici Vinařická odcizit propanbutanové láhve. I zde byl však přistižen svědky z vedlejšího domu. Přesto se dvěma lahvemi odešel a schoval je o kus dál, když si všiml projíždějící policejní hlídky. Policisté muže díky spolupráci se strážníky chvíli po oznámení obou krádeží zadrželi a našli i schované propanbutanové láhve.

"V pondělí policisté tomuto několikrát trestanému recidivistovi sdělili podezření z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody. U soudu mu tak hrozí v případě uznání viny až tříleté odnětí svobody," uvedla mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru