V Olejomlýnském parku přibyla další aktrakce, nové workoutové hřiště
Fitness park v Olejomlýnském parku. Foto zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - V Olejomlýnském parku přibyla další atrakce - nové workoutové hřiště. Je dokončené a cvičenci ho mohou začít využívat. Fitness park byl postaven v rámci tzv. participativního rozpočtu.

Sestava je navržena tak, aby hrazdy a bradla mohlo používat víc osob najednou. Ale pozor: těm, kdo si zde chtějí samostatně zacvičit, musí být alespoň 15 let a měli by být vysocí nejméně 140 centimetrů (mladší cvičenci jen v doprovodu dospělého). "Žádáme návštěvníky workoutového hřiště, aby se seznámili s jeho provozním řádem a předešli tak úrazům i poškození prvků," stojí na webu města.

Jirkov má ještě jedno veřejné hřiště na workout - v Mládežnické ulici. To zde stojí už sedm let a město na něm nechalo před nedávnem nově natřít všechny cvičební prvky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru