Řidič se v Chomutově silně opil, pak kličkoval až do Mostu a tam naboural do jiného auta
Řidič požil alkohol v Chomutově a s téměř třemi promile řídil až do Mostu. Strážníci ho zajistili díky všímavému oznamovateli. Foto: MP Most
Chomutov

Most - Na linku 156 mostecké městské policie oznámil v dopoledních hodinách oznamovatel, že byl svědkem drobné dopravní nehody, kdy řidič při parkování naboural do jiného vozidla. Na místě pak strážníkům sdělil, že za vozidlem jel delší dobu a řidič na něho působil, jako by byl pod vlivem alkoholu.

Strážníci řidiče oslovili a vyzvali ho k předložení dokladů potřebných k řízení a provozu motorového vozidla a prokázání totožnosti. "Řidič měl při projednávání přestupku problémy s artikulací typické pro osoby pod vlivem alkoholu nebo jiné návykové látky. Strážníci se proto muže zeptali, zda požil alkohol. Řidič strážníkům doznal, že před jízdou požil několik „panáků“ tvrdého alkoholu. Také sdělil, že do Mostu přijel Chomutova," uvedla mluvčí městské policie Veronika Loucká.

Strážníci na místo přivolali policisty Policie ČR, kteří u muže provedli orientační dechovou zkoušku s výsledkem 2,7 promile alkoholu v dechu a celou událost se všemi poznatky si převzali k dalšímu šetření.

Ze strany hlídky strážníků nebylo použito donucovacích prostředků, nebyla způsobena újma na zdraví, ani další škoda na majetku. Na místě strážníci pořídili fotodokumentaci a videozáznam. Vozidlo bylo odtaženo a umístěno na záchytném parkovišti městské policie.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru