FOTO: Na Hoře Svatého Šebestiána se konal zřejmě jeden z posledních vánočních jarmarků u nás
Foto: Jitka Fárová
Chomutov

Hora Sv. Šebestiána – V pátek 26. listopadu se od 16 do 18 hodin na náměstí v Hoře Svatého Šebestiána uskutečnil vánoční jarmark, dokonce s doprovodným programem.

Byl to zřejmě jeden z posledních vánočních jarmarků u nás. Další vánoční trhy letos už pravděpodobně nebudou. Vláda, vzhledem k aktuální epidemické situaci v Česku, vánoční trhy zakázala, a to od pátku 26. listopadu od 18 hodin.

Prodejci nabízeli dřevěné betlémy, svícny, hvězdy a další zboží s vánoční tématikou. V jednom stánku si lidé mohli koupit krásné výrobky nejenom dětí a zaměstnanců místní mateřinky, ale také výrobky přátel škol, které je darovali.

Právě děti z mateřské školky návštěvníkům také zazpívaly vánoční koledy a odrecitovaly básničky. Program vyvrcholil rozsvíceným vánočním stromem a zpěvem vánočních písní Zámeckého sextetu Jirkov a Adély Prokešové.

foto

2911jarmark

2911jarmark2

2911jarmark3

2911jarmark6

2911jarmark7

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru