AKTUÁLNĚ: U Trianglu bourala dvě auta, nehoda na koridoru, horské silnice pod sněhem
Zimní údržba. Foto: ŘSD
Chomutov

Chomutovsko – V úterý krátce po šesté hodině ranní došlo k dopravní nehodě dvou osobních vozidel na silnici číslo 607 v průmyslové zóně Triangle u Nexenu.

Na místo byli přivoláni profesionální hasiči ze stanice Bítozeves, kteří provedli zajištění vozidel proti vzniku požáru, uzavření LPG na jednom z osobních vozidel a úklid následků dopravní nehody. Nehoda se v současné chvíli stále vyšetřuje, tak dejte nohu z plynu.

3011triangle2

Foto: Redakce

Kousek za Mostem, na silnici I/13, došlo u Komořan k nehodě dvou osobních vozidel. "Jednotka ze stanice Most a podniková jednotka Severní Energetická vyjely k dopravní nehodě dvou osobních aut v Komořanech.

3011bouracka1

3011bouracka2

2x foto: HZS Ústeckého kraje

Při nehodě byl jeden člověk zraněn. Vzala jej do péče Zdravotnická záchranná služba. Hasiči zabezpečili místo nehody a uklidili vozovku," uvedl Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje.

V Krušných horách musejí řidiči počítat s nepříznivou povětrnostní situací. „Aktuálně na silnici I/7 v úseku Chomutov - Hora Sv. Šebestiána probíhá zimní údržba. Na vozovce se místy drží sníh, proto zde prosím projíždějte se zvýšenou opatrností,“ informuje Ředitelství silnic a dálnic.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru