Muž měl zájem o auta přes inzerát, ze zkušebních jízd se už nevrátil
Ilustrační foto
Chomutov

Mostecko, Chomutovsko - Na nepoctivého zákazníka narazili dva majitelé osobních aut, kteří je prostřednictvím internetu nabízeli k prodeji. S auty, které chtěl koupit, ujel na zkušební jízdy a už se nevrátil.

Na první nabídku muže z Litvínova reagoval 44letý zájemce z Prahy. S prodávajícím se setkal v obci na Litvínovsku a projevil zájem auto tovární značky Fiat vyzkoušet, což mu poškozený umožnil. Návratu svého vozidla se však již nedočkal.

Muž z Prahy následně po několika dnech opět zareagoval na nabídku prodeje auta značky Opel, které nabízel majitel z Chomutovska. Na místo zájemce dorazil v cizím Fiatu, který nechal na místě a opět ve stejném duchu požádal o možnost zkušební jízdy. "I tady mu motorista vyhověl a dopadl stejně jako jeho předchůdce. Jeho automobil byl nalezen odstavený na silnici v Mostě a policií zajištěn. Totožnost Pražana odhalili policisté z obvodního oddělení v Litvínově," uvedla mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Vyšetřovatel mostecké policie 44letého muže obvinil z přečinu neoprávněného užívání cizí věci a navíc i z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, neboť má soudem vyslovený zákaz řízení všech morových vozidel.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru