Aktivity v Městském parku kontrolují policisté. Pomozte stánkařům, žádá Chomutov návštěvníky
Kontrola stánkařů. Zdroj: město Chomutov
Chomutov

Chomutov - Chomutov přišel s novou koncepcí vánočního programu, aby vyhovoval aktuálním vládním nařízením. Přesto jsou trhovci kontrolováni policisty. Město v této souvislosti prosí lidi o spolupráci.

Uvědomujeme si, že čísla nakažených znovu výrazně rostou. Současně nechceme odepsat už druhé Vánoce v řadě. Proto jsem rád, že kolegové souhlasili s novým konceptem Chomutovských Vánoc, který vyhovuje aktuálním opatřením a zároveň s maximální odpovědností reaguje na průběh epidemie,“ uvedl David Dinda, náměstek primátora. Dřevěné stánky z náměstí 1. máje byly proto částečně přesunuty do parčíku za radnicí, ostatní jsou rozmístěny v Městském parku. Tam netvoří uzavřené tržiště, ale samostatnéá prodejní místa v různých částech parku.

Na ně se zaměřují hlídky policie. "Možná jste si všimli, že naše aktivity v Městském parku denně kontroluje Policie ČR, která ze zákona dohlíží na dodržování platných vládních nařízení. A přestože na některé věci nemáme stejný názor, chováme se k sobě slušně. Víkendový program bude nabitý a tak očekáváme, že vás do parku zavítá násobně více než v průběhu týdne. Nemějte nám prosím za zlé, když u hudebního altánu budeme nuceni kontrolovat bezinfekčnost tak, jak to po nás chtějí aktuální pravidla.
Návštěva parku není nijak omezena. Pouze upozorňujeme na zdánlivé drobnosti, jako že třeba za frontu před jednotlivými stánky jsou „odpovědní” prodejci. Dost jim pomůžeme, když ty dva kroky mezi sebou dodržíme. Pojďme si pomoct," vzkazuje aktuálně chomutovský magistrát obyvatelům města a návštěvníkům parku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru