Vánoce na radnici. Přijďte si nakoupit výrobky od šikovných úředníků, pomůžete tím nemocnému chlapci
Vánoce na radnici. 2x foto zdroj: Město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Ve středu 8. prosince se v galerii Kryt uskutečnila vernisáž výstavy Vánoce na radnici. Jak samotný název napovídá, není to ledajaká výstava, je to výstava úřednická.

I na klášterecké radnici se najde několik tvůrčích osobností, které navíc mohou svým uměním přispět na dobrou věc. A tak se zaměstnanci městského úřadu rozhodli pomoci malému Martinu Rosenbaumovi, který se potýká s následky dětské mozkové obrny.

"Výtěžek z prodaných kousků věnujeme právě Martinovi na tolik potřebné rehabilitace. A co si u nás můžete koupit? Jako dárek pro někoho blízkého či jen tak pro radost. Přijďte se sami přesvědčit a podívat na nejenom na grafiky či fotografie, ale také na téměř dokonalé kabelky, šperky, různé dekorace, perníčky a na zimu tolik potřebné teplé ponožky," stojí na webu klášterecké radnice.

1312klasterec2

1312klasterec3

1312klasterec4

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru