Nový dům u radnice v Jirkově ožívá. Ve zrekonstruovaných prostorách už funguje banka i pivnice
Komerční banka. Foto zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Do krásných nových prostor zrekonstruované budovy čp. 1561 na náměstí v Jirkově se vrátila pobočka Komerční banky, která už plně funguje. V provozu je zde také pivnice U Radnice, značkový podnik Staropramenu.

Celkové náklady na přestavbu objektu činí 61,6 miliónu korun včetně DPH. Rekonstrukce začala v únoru loňského roku byla hrazena z rozpočtu města. Jedná se o zděděný projekt, který současné vedení radnice nechalo architektonicky upravit a zlevnit. Dům, jenž tu stál, byl už léta v nevyhovujícím stavu a mění se na moderní objekt občanské vybavenosti. Po rekonstrukci v něm má být kromě banky a pivnice i sedm bytů.

1412jirkov2

Uvnitř lokálu pivnice. Foto zdroj: Město Jirkov

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru