Lidé si zpříjemnili Štědrý den pochodem na Jedlovou. Při jubilejním ročníku se sešli v hojném počtu
Účastníci letošního pochodu. Foto zdroj: Město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Na místě ranního srazu u Horníku už bylo jasné, že letošní jubilejní 25. štědrodenní pochod na vrch Jedlová se bude konat v hojném počtu.

„Sešli se stálí účastníci, přibyli noví a během cesty se k nám přidávali další a další,“ pochvaluje si organizátor každoroční túry František Večeřa. Jak dodává, po celou dobu vládla mezi ´pochodníky´ příjemná sváteční atmosféra. Nejmladšímu účastníkovi bylo pouhých 6 měsíců a nejstaršímu 81 let. „Rozdal jsem celkem 75 medailí, za které děkuji městu Jirkov. Dík samozřejmě i všem zúčastněným, s nimiž se budu těšit na další, už 26. ročník,“ podotýká Večeřa.

2712jirkov2

Na vrcholu Jedlové. Foto zdroj: Město Jirkov

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru