Parta mladíků se bavila házením petard na střechu koupaliště. Viděli je na kamerách
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň - Po devatenácté hodině obsluha kamerového systému zaznamenala v ulici Na Průtahu čtyři mladíky, kteří házeli zábavní pyrotechniku na veřejném prostranství a na střechu strojovny koupaliště. Poté se vydali do lesoparku.

Strážníci po šetření na místě skupinku dostihli na cyklostezce u skateboardového hřiště. Dva z mladíků zůstali na místě, ale druhé dvojici se podařilo utéci. Právě oni prý pyrotechniku přinesli. Chlapci byli předáni zákonným zástupcům a dostalo se jim poučení o zákazu užívání zábavní pyrotechniky na území obce mimo oslav konce roku, a nebezpečí, které dětem hrozí při neodborné manipulaci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru