Hledáte vhodný sport pro vaši dceru? Chomutovské gymnastky přijmou mezi sebe nová děvčata
Chomutovská Vanessa - závodnice SK GYM Chomutov
Chomutov

Chomutov - Oddíl moderní gymnastiky SK GYM Chomutov hledá šikovná děvčata, která by se ráda věnovala tomuto nádhernému, ryze ženskému, sportu.

Poslední volná místa jsou v přípravce pro děvčata ve věku 4-5 let. V přípravce jsou děvčata připravována pro závodní činnost. Tréninky probíhají 2x týdně – ve středu a v pátek.

Pár volných míst mají také v kroužku moderní gymnastiky, kde není věk omezen. Tato skupina není připravována pro závodní činnost, jedná se především o děvčata, která si chtějí moderní gymnastiku vyzkoušet a naučit se něco nového. Přijmou tedy každou slečnu, která se bude chtít tento sport naučit a pobavit se. Tréninky probíhají 2x týdně – ve středu a v pátek.

Kontakty najdete na webových stránkách SK GYM Chomutov.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru