Muž z Chomutovska vyraboval garáž. Napakoval se věcmi za čtvrt milionu!
Ilustrační foto
Chomutov

Most, Chomutov - Policisté služby kriminální policie a vyšetřování díky dobré místní a osobní znalosti odhalili totožnost neznámého pachatele, který si z jedné mostecké garáže odnesl poměrně tučný lup. Vyšetřovatel obvinil z přečinu krádeže 46letého muže z Chomutovska a stíhá ho na svobodě. Už v minulosti byl za takový čin potrestán a z vězení se vrátil předloni. Za tuto krádež vloupáním mu hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.

Obviněný měl v letošním roce v nočních hodinách ve starší zástavbě města Mostu překonat elektrická vrata od garáže. N"ásledně ji podrobil zevrubné prohlídce a odnést z ní měl přilby, klíče k zahraničnímu vozidlu, pánské i dámské oděvy, rukavice, oděvní součásti na motocykl, různé nářadí a další zde uložené předměty," uvedla tisková mlučí Policie ČR Ludmila Světláková. Poškozenému majiteli tak zanechal celkovou škodu ve výši 253 tisíc korun.

Část lupu obviněný údajně prodal neznámým osobám a utržené peníze použil pro vlastní potřebu. Některé odcizené věci byly vráceny zpět majiteli.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru