Na transparentním účtu „Srdcem pro Jirkov“ se sešlo díky štědrým dárcům téměř 80 tisíc korun
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Jirkov - Transparentní účet „Srdcem pro Jirkov“ se příjemně naplnil. Město děkuje všem, kteří do něj přispěli.

Poděkování patří městskému ústavu sociálních služeb, mateřinkám, domu dětí a mládeže a 2. a 3. základní škole, kteří poslali na účet výtěžek z prodeje svých výrobků (MŠ Jirkov 21 423 Kč, ZŠ Studentská 16 200 Kč, DDM Paraplíčko 15 801 Kč, ZŠ Nerudova 9 733 Kč a MěÚSS 9 021 Kč) a jednotlivcům, kteří jsou uvedení ve výpisu z účtu. K včerejšímu dni se celkově vybralo 79 039,41 Kč.

Darované peníze pomohou třem nemocným dětem: Jakub potřebuje speciální kočár či předplatit ergoterapie, totéž je nutné i pro Claudii a Michalce chctějí koupit speciální postel.

"Jsme rádi, že na náš účet č. 123-2969850227/0100 přispíváte i v této nelehké době. Moc děkujeme," vzkazují z jirkovské radnice.

0401vypis

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru