Potřebujete pomoci s vyplněním daňového přiznání k dani z nemovitosti? Na úřad kvůli tomu nemusíte
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutovsko - S ohledem na současnou situaci nabízí Finanční úřad, územní pracoviště Chomutov až do 7. února telefonní linku pro dotazy týkající se daně z nemovitých věcí.

Na telefonním čísle 474 605 111 budou k dispozici pracovníci majetkových daní, kteří zodpoví veškeré dotazy týkající se daně z nemovitých věcí, nebo spojí poplatníky přímo na pracovníka pro konkrétního poplatníka vždy minimálně v době:

  • PO, ST: 8.00 - 16.30 hodin
  • ÚT, ČT: 8.00 - 14.30 hodin
  • PÁ: 8.00 - 13.30 hodin.

Finanční úřad si je vědom toho, že podání daňového přiznání k dani z nemovitých věcí je každoročně spjato s kumulací poplatníků na podatelnách a také na odborných odděleních územních pracovišť. Vzhledem k současné epidemiologické situaci tomuto chce předejít, ale současně nebránit poskytování komplexních služeb.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru