Zaměstnanci klášterecké radnice pomohou malému Martínkovi. Věnují výtěžek z výstavy na jeho léčbu
Martínek Rosenbaum. Foto zdroj: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Od 8. prosince do 3. ledna se v galerii Kryt konala výstava děl zaměstnanců městského úřadu s názvem Vánoce na radnici. Grafiky, fotografie, šperky, ponožky, perníčky, vánoční ozdoby, kabelky a další výrobky se návštěvníkům moc líbily a zakoupili si většinu z nich třeba jako vánoční dárek.

Výtěžek v celkové výši 10 310 Kč se zaměstnanci rozhodli věnovat Martínku Rosenbaumovi, na kterého v loňském roce probíhala veřejná sbírka. Částka, která byla vložena na transparentní účet, pomůže rodičům financovat speciální neurorehabilitace, které Martínkovi pomáhají v boji s následky dětské mozkové obrny.

Všem, kteří přišli do galerie Kryt a zakoupili si některý z vystavených výrobků, zaměstnanci radnice děkuji za jejich solidaritu. A Martínkovi přejí hlavně zdraví a hodně trpělivosti a houževnatosti, což bude při absolvování léčebných pobytů zcela jistě potřebovat.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru