Lidé v nesnázích: Ženě se na ulici udělalo zle, na chodníku ležel zraněný muž
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň - Před sedmnáctou hodinou pomáhali strážníci ženě z Prunéřova. Protože měla problémy s krční páteří a špatně se jí dýchalo, vypravila se do nemocnice.

Po cestě se jí ale udělalo zle a upadla nedaleko výjezdu ze služebny městské policie. Sama nebyla schopna pokračovat v cestě. Strážníci na místo přivolali zdravotnickou záchrannou službu, která ženu převezla na ošetření.

Příčinou byl asi alkohol

Večer před sedmou hodinou byla městská policie požádána posádkou zdravotnické záchranné služby o asistenci. Na chodníku v ulici 1. máje ležel starší muž, zjevně pod vlivem alkoholu, který upadl a způsobil si zranění v oblasti hlavy a ramene. Muž se strážníky moc nekomunikoval a nemohl se sám postavit ani pohybovat. Strážníci pomohli s jeho naložením do sanitního vozu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru