Jak vypadá Malá zimní olympiáda na ledě? Vyzkoušely si ji děti z jirkovské mateřinky
Foto zdroj: město Jirkov
Chomutov

Chomutov - V pondělí proběhla v Chomutově „Malá zimní olympiáda na ledě“, kterou si zorganizovala jirkovská MŠ Pohádka. Děti z této mateřinky trénují bruslení na zimním stadionu už od loňského října, a aby ukázaly své dovednosti a pokroky, soutěžily v několika disciplínách.

Bez hrazdiček si vyzkoušely jízdu na čas s různými technikami bruslení, slalom mezi vločkami a sněhuláky, za jízdy sbíraly a házely sněhové kouličky a také se trefovaly pukem do opravdové hokejové branky. Na všechny ´závodníky´ čekala medaile a sladká odměna.

Jen je škoda, že i když mají děti vše zdarma a rodiče pořizují pouze základní výbavu, setkala se letos mateřinka s malým zájmem o tento druh sportu. Zaměstnanci školky ale věří, že v příštím roce děti hojně zaplní celou ledovou plochu.

„Velké poděkování posíláme všem rodičům, kteří svým dětem umožňují účastnit se výuky bruslení, dále vedení zimního stadionu v Chomutově a především Hasičskému sboru města Jirkova, který nás již několikátý rok zdarma a ochotně na bruslení přepravuje,“ říká Miroslava Poláková z MŠ Pohádka.

foto

2101olympiada3

2101olympiada4

2101olympiada2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru