Klášterec má připravené další kompostéry. Zájemci o jejich zapůjčení se mohou hlásit již nyní
ilustrační foto
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Město Klášterec nad Ohří dlouhodobě podporuje program „Podpora domácího kompostování“ v jehož rámci mají vlastníci rodinného domu, rekreačního objektu nebo pozemku v zahrádkářské kolonii na území města Klášterce nad Ohří možnost zapůjčit si na dobu 5 let zahradní kompostér o objemu 880 litrů.

Pokud máte zájem a splňujete výše uvedenou podmínku, přihlaste se co nejdříve do seznamu žadatelů na odboru místního hospodářství, dopravy a životního prostředí u paní Simony Šantorové, tel.: 474 359 613, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Do přihlášky zaslané emailem uveďte jméno, příjmení, telefonický kontakt a e-mail, adresu trvalého bydliště, číslo pozemku a název katastrálního území, kde bude kompostér umístěn.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru