Hledáte vhodný kroužek pro děti? V Paraplíčku se učí modelovat nebo stát se influencery
Dominik Klika (s modrými vlasy) na soutěži v Ogřím doupěti v Praze. Foto zdroj: Město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Domov dětí a mládeže Paraplíčko nabízí kroužky nejen pro děti z mateřinek a 1. stupně základních škol, ale i pro náctileté. Pro tyto mladé lidi hledá stále nové možnosti, které by je zaujaly.

Například na kroužku Influenceři se s moderním vybavením účastníci učí pracovat s médii, natáčet videa, stříhat je, pracovat s efekty i zvukem. V tomto kroužku ale zájemci získají také komunikační dovednosti a základní hereckou průpravu.

Zajímavý je i kroužek Modelaření a hraní hry Warhammer 4 000. Podobné hry jsou vidět třeba v seriálu Teorie velkého třesku. Hráči si zde sami na 3D tiskárně modelují figurky, ty si následně vybarví a vymýšlí s nimi různé herní strategie. V této hře se pořádají též turnaje. Začátkem roku reprezentoval Paraplíčko Dominik Klinka na takzvaném neturnaji v Ogřím doupěti v Praze, kde se probojoval až do semifinále.

„Náctiletí u nás také navštěvují Klub her. V příjemném prostředí se sejdou s kamarády a hrají známé Osadníky z Katanu, různé únikovky nebo třeba hru Bang! Celou nabídku kroužků máme na našem webu,“ připomíná ředitelka domu dětí a mládeže Alexandra Zdeňková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru