Muž se v Chomutově pokusil oběsit na klepadle, těžce nesl rozchod s přítelkyní
Foto zdroj: Městská policie Chomutov
Chomutov

Chomutov - V ulici Kadaňská měl nájemníky jednoho domu obtěžovat jistý muž. Po příjezdu ho hlídky strážníků ale spatřily, jak visí na provazu připevněném ke klepadlu a podpírají ho dva lidé. Jeden ze strážníků ho ihned přizvedl a druhý odřízl provaz, který ho škrtil.

Muž byl v bezvědomí, sípal, ale posléze se probral, začal s hlídkou komunikovat a bylo patrné, že je pod vlivem alkoholu. Život prý chtěl ukončit, protože je nešťastný, přesto stále zvládal být na hlídku agresivní a vulgární.

"Na místo byla přivolána Zdravotnická záchranná služba, která požádala strážníky o provedení dechové zkoušky – výsledek byl 2,20 promile. Při ztotožňování svědků žena ujasnila, že je bývalou přítelkyní muže a ten ji neustále atakuje prosbami o její vrácení a o sebevraždu se pokusil už před měsícem. Policie ČR si celou událost následně převzala a hlídka městské policie asistovala zdravotníkům při převozu," uvedli k případu chomutovští strážníci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru