Z deníku strážníků: Muži se nechtělo ven z popelnice, další močil, kde neměl
ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - V noci kolem půl jedné přijala městská policie v Kadani oznámení, že v ulici Na Podlesí u popelnic řve bezdomovec. Strážníci na místě uviděli muže, jak leze do popelnice.

Byl vyzván, aby vylezl a prokázal svoji totožnost. Muž dále křičel a totožnost prokázat nechtěl. Proto byl předveden na Policii ČR. Protože kladl odpor, musely být použity donucovací prostředky.

Močil u silnice

Večer kolem desáté hodiny prováděla hlídka městské policie kontrolní činnost v Chomutovské ulici. Přitom strážníci spatřili muže stojícího u silnice, který zde močil. Ačkoliv kolem jezdila auta a okolo chodili lidé. Strážníci ověřili jeho totožnost. Muž odmítl s nimi spolupracovat. Bylo mu oznámeno, že se dopustil přestupku. Jeho případ dořeší přestupková komise.

Byt museli rychle otevřít

Dopoledne po desáté hodině byli strážníci na žádost Policie ČR vysláni do ulice na Strážišti, aby asistovali hasičům při otevření bytu. Uživatelka bytu strážníkům uvedla, že si zabouchla a v bytě má malé dítě. Hasiči, kteří dorazili na místo, byt otevřeli a dítě bylo v pořádku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru