Žena našla po příchodu domů vypáčené dveře od bytu, vetřelce vyvedli strážníci ven v poutech
Foto zdroj: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Strážníci byli vysláni do ulice Borová, kde mělo dojít k vloupání do bytu. Na místě se pak spojili s oznamovatelkou, která po prokázání totožnosti hlídce sdělila, že když přišla domů, spatřila vypáčené dveře a je neochvějně přesvědčena, že v bytě ještě stále někdo je.

Městské policii tak umožnila vstup do bytu a strážníci se řádně při vstupu prokázali, ale žádná reakce nenastala. Při prohledávání místností spatřili onoho vetřelce – muž ležel na posteli a teprve až za použití donucovacích prostředků muž slezl a během bezpečnostní prohlídky se pokusil napadnout jednoho ze strážníků. Další donucovací prostředky ho tedy svedly k zemi a byla mu nasazena pouta.

Na vysvětlenou muž uvedl, že v bytě kdysi bydlel, byť pro to nebyl jediný důkaz. Oznamovatelka připustila, že se jedná o jejího bývalého přítele, se kterým jsou již několik týdnů odloučeni, a muž tak zřejmě přišel trochu zvláštním způsobem zavzpomínat. Pro podezření z trestného činu byl muž předán Policie ČR k dalším úkonům.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru