Firma z Klášterce nad Ohří si pořídila díky dotacím nový elektromobil
zdroj: MK - mont illuminations s.r.o.
Chomutov

Místní firma MK-montilluminations s.r.o. z Klášterce nad Ohří, která letos slaví 30 let na českém trhu, dodává a zajišťuje výzdobu do více jak 500 měst a obcí v České republice.

I ona se snaží přispět v péči o životní prostředí, tak v roce 2020-2021 využila dotací z programu „Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost“ na projekt „Pořízení elektromobilu a dobíjecí stanice firmy MK-montilluminations s.r.o.“ spolufinancován Evropskou unií.

edeniky 3562

Elektromobil bude sloužit především k rozvážení objednávek plynoucích z činnosti příjemce dotace. Dobíjecí stanice byla rovněž pořízena, nicméně výdaje spojené s její výstavbou nebyly nárokovány v rámci projektu, ale byly pokryty vlastními zdroji Žadatele.

edeniky 3560

Příjemce: MK – montilluminations s.r.o. (IC: 254 24 769)

Název projektu: Pořízení elektromobilu a dobíjecí stanice firmy MK-montilluminations s.r.o.,

Reg.č. CZ.01.3.14/0.0./0.0./19_252/0020371 je spolufinancován Evropskou unií.

Název programu: Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost

Doba realizace: 12/2020 – 03/2021

Celkové ZV: 1.330.000,- Kč bez DPH

Dotace: 532.000,- Kč

Popis projektu: Projekt zaměřený na pořízení zkušebního elektromobilu, který bude sloužit především k rozváženíobjednávek plynoucích z činnosti příjemce dotace.

Závěry a výsledky: Elektromobil (dodávka typu N1 zn. MAXUS EV80) byl pořízen a je v majetku příjemce dotace.Původně plánovaná dobíjecí stanice byla rovněž pořízena, nicméně výdaje spojené s její výstavbou nebylynárokovány v rámci projektu, ale byly pokryty vlastními zdroji příjemce dotace.

edeniky 3561

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru