Muž na ulici v Chomutově spolykal velké množství prášků, pak zkolaboval
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Hlídka městské policie byla v uplynulých dnech přivolána do ulice Arbesova, jelikož měl před místním obchodem stát muž, který měl údajně spolykat velké množství neznámých prášků.

"Nejistá chůze, celková zmatenost a dezorientace ho svedly k zemi, ale naštěstí již byli strážníci na místě a přivolali mu Zdravotnickou záchrannou službu. Do jejího příjezdu strážníci kontrolovali jeho stav," uvádějí k případu chomutovští strážníci.

Jiný den byla hlídka městské policie vyslána do ulice Edisonova, aby prověřila oznámení, které upozorňovalo na ženu sedící v zastávce MHD již od rána a s nikým nekomunikuje. "Na místě strážníci ztotožnili ženu, která nedokázala sama vstát, natož chodit a byla jí neprodleně přivolána Zdravotnická záchranná služba, která si ji převzala k dalším úkonům," sdělili strážníci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru