Z bytu v Chomutově se ozývaly výkřiky zloby i strachu. Muž doma útočil kladivem
Foto zdroj: městská policie Chomutov
Chomutov

Chomutov - Oznamovatelka se obrátila na strážníky kvůli křiku dospělých a dětí, který byl plný zloby a strachu, protože v něm zazněla i prosba ženy, aby muž už odložil to kladivo.

Strážníci na místě objevili vyražené dveře a přítomný majitel je vpustil do bytu, kde byl všude poškozený nábytek a další zařízení. Hlídka přítomného muže a ženu vyzvala k prokázání totožnosti. "Mužova verze byla taková, že když odešel na procházku, po návratu našel dveře zamčené, na klepání a zvonění nikdo nereagoval, a tak vypáčil panty, vzal kladivo a začal ničit věci. Nechápal, proč tak reagoval, a připisoval to nějakému zkratu," uvádějí k případu chomutovští strážníci.

Žena vysvětlila, že dveře zamkla, protože partner odešel bez jakéhokoli upozornění na delší čas a jeho návrat v noční hodinu nezaznamenala, dokud nevpadl dovnitř násilím. "Ani jeden nechtěl nic hlásit, nikdo nebyl zraněn a muž byl ochoten dobrovolně odejít, aby se mohli oba řádně uklidnit. Situace bude mít ale větší dosah, protože celému počínání byli přítomni dva nezletilí chlapci, tudíž zde OSPOD dozajista provede další šetření," dodávají strážníci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru