Muž volal na tísňovou linku, že si chce vzít život. Chtěl spáchat seppuku
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Operační velitel Městské policie Chomutov přijal hovor od muže, který oznámil, že si chce vzít život. Nejdříve chtěl utonout, pak to přehodnotil a chtěl spáchat seppuku (japonská rituální sebevražda, česky „řezání břicha“ - pozn. red.).

Takové informace se rozhodně nemohou brát na lehkou váhu, ale dle jeho slov byl na autobusovém nádraží v Jirkově, takže už během hovoru byly informovány hlídky Městské policie Jirkov a Policie ČR. "Po prověření situace bylo zpětně do Chomutova oznámeno, že se jedná o muže s psychickými problémy, které ještě umocní alkoholem, a ke svým kratochvílím si vybírá pravidelně právě nejrůznější linky tísňového volání. Muž byl již v pořádku doma, nebyl ohrožen na životě a jeho zneužití tísňové linky se bude dále řešit," uvádějí k případu chomutovští strážníci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru