Řidiči se proháněli po chomutovských silnicích značně opilí, zaplnili policejní cely
ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Během poslední červencové neděle přistihli policisté v okrese Chomutov dva řidiče, kteří usedli za volant posilnění alkoholem. První z nich si zřejmě přivstal.

Dvaadvacetiletého muže kontrolovali chomutovští policisté krátce před pátou hodinou ranní v ulici Jakoubka ze Stříbra při řízení osobního vozidla. Provedli s ním dechové zkoušky, které ukázaly hodnoty kolem 1,5 promile alkoholu.

O několik hodin později byl další opilý řidič přistižen na silnici druhé třídy u obce Chbany. Policejní hlídky, která ho stavěla za účelem silniční kontroly, si nejdřív vůbec nevšiml a zastavil až po chvíli. K požití alkoholu před jízdou se 55letý muž následně přiznal a nadýchal hodnoty okolo 1,8 promile.

"Oba muži kvůli svým prohřeškům skončili v policejní cele. Za trestný čin ohrožení pod vlivem návykové láky, z něhož jsou podezřelí, jim u soudu kromě peněžitého trestu nebo zákazu činnosti hrozí v krajním případě i odnětí svobody až na jeden rok," uvádí mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru