Zažila 1. republiku, nástup fašismu i celou válku. Paní Anna z jirkovského domova pro seniory oslavila 101. narozeniny
Gratulace paní Bruknerové. Foto zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Narodila se v roce 1921. Zažila 1. republiku, nástup fašismu i celou 2. světovou válku. Anna Bruknerová v úterý slavila své 101. narozeniny v Domově pro seniory U Dubu, kde tráví podzim života.

Pochází z vesnice na Plzeňsku. Léta pracovala jako vlakvedoucí a výpravčí vlaků. Je vdova, má jednu dceru, která ji pravidelně navštěvuje, a mají spolu velmi hezký vztah. Dcera o své mamince mluví s velkou láskou a úctou. Oba rodiče jí vytvořili láskyplný domov, kde prožila šťastné dětství. Paní Bruknerová v mládí se svým manželem hodně cestovala, byla prý velmi aktivní a podnikavá. Ráda četla, což jí vydrželo téměř dosud. I dnes si s chutí alespoň prohlédne časopisy a knížky. Hůře však slyší. Pochutná si na sladkostech a baví ji sledovat dění kolem sebe.

Vedení městského ústavu sociálních služeb včera přichystalo paní Bruknerové narozeninovou hostinu, stejně jako dalším klientům Domova pro senioru U Dubu narozeným ve znamení Panny a Lva. I od zástupců města se stařenka dočkala květin a dárků.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru