FOTO: I druhý zámecký příměstský tábor děti nadchl. Program byl bohatší než v minulém roce
Foto zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Letošní příměstský tábor na Červeném Hrádku byl programově bohatší než ten loňský. Zámek i jeho okolí byly pro všechny dostatečně zajímavým zázemím.

Děti se věnovaly hrám všeho druhu, byl pro ně připraven den tradičních krušnohorských řemesel, čekala na ně keramika i linoryt, staly se na několik hodin muzejníky, zkusily hry s hračkami svých praprarodičů. Výlet „do města“ obohatila návštěva radnice v režii tajemnice městského úřadu, prohlídka synagogy a knihovny.

A naopak na zámek se za nimi vypravili hosté - malíř Milan Toth, mladá talentovaná kreslířka Kira Timik a dokonce z Litvínova oceňovaná paličkářka Pavla Salvová. Ti všichni, ale také vedoucí tábora Barbora Lišková a Hana Kárová, si celou partu chválili. „Chovali se k sobe velice a hezky a pomáhali si, s tím se dnes člověk jen tak nesetká. Paličkovat chtěli všichni, i kluci a těm to moc šlo!,“ byla nadšená P. Salvová.

A že se dětem líbilo, potvrzuje i jejich zájem. Na příští rok se už „hlásí“ skoro všechny.

FOTO

tábor1

tábor2

tábor3

tábor4

tábor5

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru