Auto skončilo na střeše. Řidič se před jízdou vydatně posilnil alkoholem
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Přetočením vozidla na střechu skončila na konci července jízda 49letého řidiče, který se předtím posilnil alkoholem. V tomto stavu pak vyrazil na cestu.

"Na silnici č. 7 ve směru od Hory svatého Šebestiána do Chomutova však v důsledku nepřiměřené rychlosti v mírné zatáčce dostal smyk a vjel do protisměru. Tam narazil nejdříve do obrubníku a poté ještě do směrového sloupku. Pak se osobní automobil převrátil na střechu a nakonec se vozidlo samovolně zastavilo. Řidič, který po nehodě nadýchal hodnoty kolem 1,8 promile, byl s lehčím zraněním převezen do nemocnice," uvedla k nehodě policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Policisté tento týden muži sdělili podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. U soudu mu podle zákona hrozí peněžitý trest, zákaz činnosti a v krajním případě odnětí svobody až na tři roky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru